image1

Voor bewustwording en verbinding met wie jij in essentie bent

Voor bewustwording en verbinding met wie jij in essentie bent

Voor bewustwording en verbinding met wie jij in essentie bent Voor bewustwording en verbinding met wie jij in essentie bent

Meet the team!

De programma's van The Conscious Concept worden gefaciliteerd door trainers en coaches met ieder zijn/haar eigen levensverhaal. En jarenlange ervaring en opgedane kennis binnen zijn/haar eigen specialisatie en eigen bedrijf. Zij weten als geen ander hoe ze met welgemeende oprechte interesse, een luisterend oor, de juiste vragen en een flinke dosis humor en luchtigheid jou kunnen helpen met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze faciliteren allemaal één/meerdere eigen sessie(s) op het gebied van hun eigen specialisatie. 

Chris Cohen

image2

Founder & Coaching

Tom Elffers

image3

Coaching  & Visie-ontwikkeling

Helene Spork

image4

Coaching

Roderik Schoorlemmer

image5

Coaching & Tai chi (incl. Mindfulness)

Julia Blohberger

image6

Yin Yoga

"De eerlijkheid en daadkrachtigheid van de coaches zorgde bij iedere sessie wel voor een doorbraak, was het niet bij mijzelf, dan wel bij een ander waar ik dan weer vol bewondering naar zat te kijken. En waar ik ook weer van leerde. Het heeft mij zeker een grote stap richting dat eigen pad gebracht." (Oud deelneemster Laurien)

Over Chris - "Ik ben de oprichtster van The Conscious Concept. Ik vind persoonlijke ontwikkeling al sinds kleins af aan interessant en heb er door de jaren heen heel wat ervaring mee opgedaan. Sinds een aantal jaar houd ik me op dit gebied specifiek bezig met de thema's 'persoonlijk leiderschap', 'verbinding' en 'bewustzijn'. Thema's die me vooral helpen om te gaan met mijn rijke innerlijke belevingswereld (ik denk, voel en zie veel) en richting te kunnen geven aan mijn eigen leven. Na een aantal jaar in de corporate wereld te hebben gewerkt op het gebied van Learning & Development, heb ik mijn hart gevolgd en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Binnen The Conscious Concept komen mijn 'mensenmens' karakter en oprechte interesse en ervaring om anderen te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling goed tot zijn recht. Binnen The Conscious Concept ben ik naast coach ook de verbinder; het persoonlijke contact voor de deelnemers van begin tot eind en bij iedere sessie aanwezig om zowel de ontwikkeling van de deelnemers te waarborgen als de continuïteit en kwaliteit van de programma's."

Over Tom - "Ik ben trainer, coach en visie-ontwikkelaar. Na een zoektocht waarom ik geen energie had, kwam ik uit bij mijn eigen visie: in mijn leven én werk. Ik werd trainer-coach. Als ervaringsdeskundige gun ik sindsdien anderen wat mij op mijn eigen pad heeft geholpen. Mijn visie in mijn persoonlijk leven overlapt in mijn werk. Holisme vormt de basis. Je kunt holisme samenvatten als interesse, voorbij aan het dualisme, voorbij aan goed en fout. Ik heb een grote fascinatie voor het leven zelf en voor mensen. Ik geniet o.a. van wandelen in Amsterdam, me verdiepen in boeken en een praatje maken met vrienden of mensen die ik op één van mijn wandelingen tegenkom. Steeds weer benieuwd wie of wat er op mijn pad komt. In de sessies van het Body, Mind, Heart & Soul introductieprogramma help ik je met de ontdekking van de plek op jouw 'matje' en hoe je van een wens en verlangen naar werkelijkheid kunt gaan."

Over Helene - "Ik ga graag Beyond Business as Usual. Met meer dan 20 jaar ervaring in leiding geven, nemen en stimuleren en een levenslange vindtocht in de energetische contreien (werken met energie) heb ik een brede blik op het leven ontwikkeld. In het Body, Mind, & Heart introductieprogramma neem ik je sneltreinvaart mee wonderbaarlijke en praktische ideeën, die jou een bredere blik geven op jouw persoonlijk leiderschap. Die naast meer inzicht in je Body, Mind & Heart, jou een kijkje geven in je diepere ik, jouw Soul. Die jouw verlangen naar een groots leven wakker maken of aanjagen. En onderweg verklap ik ook nog hoe het werkt. Met intrigerende verhalen uit mijn eigen leven. Ik word dolgelukkig als dat jou helpt de permanente beweging toe te laten."  

Over Roderik - "Ik ben oprichter en eigenaar van Flow Sessions waar ik werk als coach, facilitator in leiderschapsprogramma’s en Tai chi docent. Ik ben gedreven om mensen te helpen met loslaten. Te ontspannen, tot rust te komen, zich open te stellen en naar binnen te gaan. Waardoor langzaamaan allerlei blokkades worden opgeheven, energie vrij kan stromen en zij als vanzelf in hun kracht komen. Ruimte krijgen voor verandering. Voor nieuwe dingen. Voor groei en ontwikkeling. Bij het Body, Mind, Heart i& Soul introductieprogramma help ik je hierbij aan de hand van coaching en beweging (gebaseerd op Tai chi). Hiervoor gebruik ik alles wat ik in huis heb: mijn achtergrond in psychologie, worsteling met mijn eigen problemen, training in Tai chi, meditatie en contemplatie."

Over Julia - "Ik ben gecertificeerd Yin Yoga Docente en Ayurvedische voeding en lifestyle diëtiste. In 2010 verhuisde ik van Berlijn naar Amsterdam en sindsdien ben ik de weg van zelfbewustzijn ingeslagen. De afgelopen jaren heb ik aan vijf stille retraites van 10 dagen deelgenomen en heb ik verschillende yoga docent opleidingen gevolgd. En ga ik nu verder op mijn pad in Ayurveda. Ik zie yoga als een spiegel die me steeds weer andere kanten van mezelf laat zien, wat bewijst dat alles voortdurend aan het veranderen is. Met het les geven hoop ik een ondersteunende omgeving te creëren voor deelnemers om zich te verbinden met hun essentie en zich door de sessies gevoed, gelukkig en geïnspireerd te laten voelen."