image380

(her)ontdek en ervaar jouw professionele & persoonlijke flow

(her)ontdek en ervaar jouw professionele & persoonlijke flow

(her)ontdek en ervaar jouw professionele & persoonlijke flow(her)ontdek en ervaar jouw professionele & persoonlijke flow

Meet the team!

 "De eerlijkheid en daadkracht van de coaches zorgde bij iedere sessie wel voor een doorbraak, was het niet bij mijzelf, dan wel bij een ander waar ik dan weer vol bewondering naar zat te kijken. En waar ik ook weer van leerde. Het heeft mij zeker een grote stap richting dat eigen pad gebracht. DANK!"  - Oud deelneemster Laurien

image381

Over Chris | Founder, Verbinder & Coach (algemeen)

"Persoonlijke ontwikkeling, nou, dat is niet meer weg te denken uit mijn leven! Of het nou het lezen van een nieuw interessant boek is, zelf stilstaan en reflecteren, mediteren, een workshop volgen, op retreat gaan of gewoon met wie daar zin in heeft, het leven bespreken. Vanuit mijn jeugd heb ik al behoorlijk wat ervaring opgedaan met coaching en therapie. En sinds zo'n 3 jaar houd ik me specifiek bezig met de thema's 'persoonlijk leiderschap', 'verbinding' en 'bewustzijn'. Ten eerste omdat ze me helpen om te gaan met mijn rijke innerlijke belevingswereld (ik denk, voel en zie veel). En ten tweede om bewust richting te kunnen geven aan mijn eigen leven, iets wat me in 2017 op werk- en privégebied even niet goed afging. Na flink wat 'selfcare' heb ik eind 2018 mijn hart gevolgd; zo heb ik de corporate wereld met mijn Learning & Development werk achter me gelaten en ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Met The Conscious Concept hoop ik anderen te kunnen helpen en inspireren met wat mij ook zo heeft geholpen; meer persoonlijke kennis en praktische tools om gelukkig en in een lekkere flow privé en professioneel door het leven te kunnen gaan!

image382

Over Tom | Trainer/Coach (algemeen)

"Ik ben trainer, coach en visie-ontwikkelaar. Na een zoektocht waarom ik geen energie had, kwam ik uit bij mijn eigen visie: in mijn leven én werk. Ik werd trainer-coach. Als ervaringsdeskundige gun ik sindsdien anderen wat mij op mijn eigen pad heeft geholpen. Mijn visie in mijn persoonlijk leven overlapt in mijn werk. Holisme vormt de basis. Je kunt holisme samenvatten als interesse, voorbij aan het dualisme, voorbij aan goed en fout. Ik heb een grote fascinatie voor het leven zelf en voor mensen. Ik geniet o.a. van wandelen in Amsterdam, me verdiepen in boeken en een praatje maken met vrienden of mensen die ik op één van mijn wandelingen tegenkom. Steeds weer benieuwd wie of wat er op mijn pad komt. In de sessies van het Body, Mind, Heart & Soul introductieprogramma help ik je met de ontdekking van de plek op jouw 'matje' en hoe je van een wens en verlangen naar werkelijkheid kunt gaan."

image383

Over Julia | Yin Yoga trainer & Ayurveda diëtiste (Body)

"Ik ben gecertificeerd Yin Yoga Docente en Ayurvedische voeding en lifestyle diëtiste. In 2010 verhuisde ik van Berlijn naar Amsterdam en sindsdien ben ik de weg van zelfbewustzijn ingeslagen. De afgelopen jaren heb ik aan vijf stille retraites van 10 dagen deelgenomen en heb ik verschillende yoga docent opleidingen gevolgd. En ga ik nu verder op mijn pad in Ayurveda. Ik zie yoga als een spiegel die me steeds weer andere kanten van mezelf laat zien, wat bewijst dat alles voortdurend aan het veranderen is. Met het les geven hoop ik een ondersteunende omgeving te creëren voor deelnemers om zich te verbinden met hun essentie en zich door de sessies gevoed, gelukkig en geïnspireerd te laten voelen."

image384

Over Roderik | Tai Chi trainer & Coach (Mind & heart)

"Ik ben oprichter en eigenaar van Flow Sessions waar ik werk als coach, facilitator in leiderschapsprogramma’s en Tai chi docent. Ik ben gedreven om mensen te helpen met loslaten. Te ontspannen, tot rust te komen, zich open te stellen en naar binnen te gaan. Waardoor langzaamaan allerlei blokkades worden opgeheven, energie vrij kan stromen en zij als vanzelf in hun kracht komen. Ruimte krijgen voor verandering. Voor nieuwe dingen. Voor groei en ontwikkeling. Bij het Body, Mind, Heart & Soul programma help ik je hierbij aan de hand van coaching en beweging (gebaseerd op Tai chi). Hiervoor gebruik ik alles wat ik in huis heb: mijn achtergrond in psychologie, worsteling met mijn eigen problemen, training in Tai chi, meditatie en contemplatie."

image385

Over Helene | Coach (Soul)

"Ik ga graag Beyond Business as Usual. Met meer dan 20 jaar ervaring in leiding geven, nemen en stimuleren en een levenslange vindtocht in de energetische contreien (werken met energie) heb ik een brede blik op het leven ontwikkeld. In het Body, Mind, Heart & Soul programma neem ik je in sneltreinvaart mee naar wonderbaarlijke en praktische ideeën, die jou een bredere blik geven op jouw persoonlijk leiderschap. Die naast meer inzicht in je Body, Mind & Heart, jou een kijkje geven in je diepere ik, jouw Soul. Die jouw verlangen naar een groots leven wakker maken of aanjagen. En onderweg verklap ik ook nog hoe het werkt. Met intrigerende verhalen uit mijn eigen leven. Ik word dolgelukkig als dat jou helpt de permanente beweging toe te laten."