image1

Voor bewustwording en verbinding met wie jij in essentie bent

Voor bewustwording en verbinding met wie jij in essentie bent

Voor bewustwording en verbinding met wie jij in essentie bent Voor bewustwording en verbinding met wie jij in essentie bent

The Conscious Concept & Chris

Hi!


Mijn naam is Chris, ik ben de oprichtster van The Conscious Concept. Wat leuk dat je de tijd neemt om deze site te bekijken.


Ik vind persoonlijke ontwikkeling al sinds kleins af aan interessant. Sinds bijna 10 jaar houd ik me op dit gebied specifiek bezig met de thema's 'verbinding' en 'bewustzijn'. Zij hebben een link met zowel mijn jeugd als mijn huidige leven. Omdat ik iemand ben met een rijke innerlijke belevingswereld (ik denk, voel en zie veel), ervaar ik de wereld waarin we momenteel leven (snel, digitaal, veel prikkels en gericht op anderen) soms best als een uitdaging. En als ik niet oppas en op mijn automatische piloot onbewust bezig ben, nemen mijn gedachtes en emoties een negatief loopje met me. Zoals 2,5 jaar geleden gebeurde, toen ik binnen mijn oude corporate baan een aantal maanden op het randje van overspannenheid zat. Een combinatie van het negeren van mijn eigen behoeftes, in de val trappen van mijn gedachtes en emoties (niet bewust met mijn 'bewustzijn' bezig zijn), een opdracht doen waar ik energie aan verloor en veel ballen tegelijkertijd privé en zakelijk hoog willen houden. Gelukkig hebben vertraging met tijd voor mezelf, een kennismaking met een luchtige vorm van spiritualiteit en een combinatie van coaching, mindfulness en (yin) yoga destijds goed geholpen! En nog steeds maak ik veelvuldig gebruik van deze technieken (incl. dagelijkse meditatie) om een bewust, intuïtief, luchtiger, authentiek en evenwichtig leven te kunnen leiden.


Ik hoor steeds regelmatiger dat mijn verhaal voor velen herkenbaar is. En zie helaas om me heen ook een toename van stress, burnouts, overspannenheid en andere mentale en fysieke ziektes. Gelukkig is er daarentegen wel ook steeds meer behoefte aan, en hulp op, het gebied van persoonlijke ontwikkeling! 


Met The Conscious Concept deel ik mijn persoonlijke ervaring, kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het bewuster richting geven aan je eigen leven. Waarbij ik samen werk met een warm en bijzonder team van ervaren experts. Samen staan wij voor jou klaar staan om je te begeleiden bij jouw eigen inner journey. En er hopelijk voor te zorgen dat ook jij vrienden gaat worden met jouw bewustzijn en op die manier het beste voor jezelf uit het leven kunt halen!


Wie weet ontmoeten we elkaar een dag bij één van de programma's van The Conscious Concept.


Warmth, light and some 'yuj' (Sanskriet voor verbinding),


Chris

image2